Wie ben ik?

In Spanje ga ik door als Spaanse, in Italië als Italiaanse, in Griekenland als Griekse. Maar ik ben gewoon van Nederlands bloed, hoewel half vermengd met Duits, van mijn vaders kant.

Naam

Mijn volledige naam is Nicole Barbara Francis Wedler, maar Nicole Wedler is een stuk compacter.


Geboorteplaats
versus woonplaats

Venlo, is mijn geboorteplaats. Op mijn 19e verliet ik deze grensplaats om het Westen van Nederland te ontdekken. Na een ommetje via Leiden, Amsterdam en Rotterdam bracht de liefde me naar Nijmegen. Deze middelgrote stad in het oosten voelt als een warme deken. Het zachte uit het zuiden, maar voldoende levendigheid door de studenten.

Drive thuis

Ik vind het geweldig om de ontwikkeling van mijn twee jongens te volgen. Het geeft direct reflectie op mezelf en geeft me de drive om mezelf verder te ontwikkelen. Mijn partner vult me op vele terreinen aan, waar ik chaotisch kan zijn is hij geordend en waar ik leef in het moment is hij planmatiger. Dat zorgt voor een voortdurend leerproces.

Drive op het werk

Mijn werk als online communicatiespecialist houdt mij scherp op nieuwe ontwikkelingen en dat geeft mij energie. Ik zoek graag naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Voorheen vooral in combinatie met het onderwijs of de zorg, maar nu op het gebied van domeinen en de veiligheid op internet.

Competenties

Wat zijn mijn competenties? Ik ben een gedreven en leergierig mens en wil lekker aan de slag. Ben vooral praktisch ingesteld. De leus ‘learning on the job’ past daarom goed bij mij. Vaak krijg ik de beste inzichten als ik iets zelf onderga. Ook visies moeten vooral praktisch toepasbaar zijn, zodat ze niet in de la belanden. Ik hou er van om andere mensen mee te nemen in de mogelijkheden die internet te bieden heeft. Details van mijn werkervaringen lees je op mijn LinkedIn-profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *